Sant Jordi 2024 – Terranova

18.04.2024 – 24.04.2024

Col·laboració amb la Librería Terranova

Estrany- de la Mota Art Advisors juntament amb la llibreria Terranova iniciem una col·laboració per a posar a la venda alguns dels llibres més interessants que la galeria ha incorporat a la seva biblioteca al llarg de més de quatre dècades d’activitat. Amb motiu de Sant Jordi, consolidem aquesta relació obrint una botiga pop up en l’entrada de la galeria. Una ocasió única i irrepetible d’emportar-se a casa un llibre especial amb l’afegit d’una procedència històrica.

 

Estrany- de la Mota Art Advisors junto con la librería Terranova iniciamos una colaboración para poner a la venta algunos de los libros más interesantes que la galería ha incorporado a su biblioteca a lo largo de más de cuatro décadas de actividad. Con motivo de Sant Jordi, consolidamos esta relación abriendo una tienda pop up en la entrada de la galería. Una ocasión única e irrepetible de llevarse a casa un libro especial con el añadido de una procedencia histórica.

 

Estrany de la Mota Art Advisors together with the Terranova bookstore began a collaboration to sale some of the most interesting books that the gallery has incorporated into its library over more than four decades of activity. On the occasion of Sant Jordi, we consolidated this relationship with a pop-up shop at the entrance of the gallery. A unique and unrepeatable opportunity to bring home a special book with a historical provenance.

 

Pop up view at Estrany-de la Mota Art Advisors, Barcelona, 2024.


Pop up view at Estrany-de la Mota Art Advisors, Barcelona, 2024.


Pop up view at Estrany-de la Mota Art Advisors, Barcelona, 2024.