NY112GREENEst — Semana de experimentación radical

28.01.2020 – 31.01.2020

 

 

Els alumnes de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i el Conservatori Superior de Dansa del Institut del Teatre van ser convidats a l’espai d’Estrany-de la Mota Art Advisors; on van experimentar de forma col·laborativa. El darrer dia, Harold Berg – propietari de l’Arxiu Goodden-Berg- va venir per parlar sobre la práctica artística de Gordon Matta-Clark.

Més informació

 

Los alumnos de Bellas Artes de la Universidad de Barcelona y del Conservatorio Superior de Danza del Institut del Teatre fueron invitados al espacio de Estrany-de la Mota Art Advisors, dónde experimentaron de forma colaborativa. Además, el último día, Harold Berg –propietario del Archivo Goodden-Berg– vino a hablarnos sobre la práctica artística de Gordon Matta-Clark.

Más información

 

The students of Fine Arts of the University of Barcelona and of the Higher Conservatory of Dance of the Institut del Teatre were invited to the Estrany-de la Mota Art Advisors space, where they experimented in a collaborative way. Also, on the last day, Harold Berg – owner of the Goodden-Berg Archive – came to talk to us about the artistic practice of Gordon Matta-Clark.

More information